Allehelgensdag

Ved Allehelgensdag, søndag den 3. november 2019, oplæser vi navnene på de kære mennesker vi har mistet i løbet af det sidste år.

På Allehelgenssøndag er der tradition for, at vi mødes klokken 15.00 i kapellet på den nye kirkegård, Sigerslevvej 7, 4660 Store Heddinge.

Efterfølgende er der mulighed for at stille lys ved jeres gravsted. Menighedsrådet byder på en kop varm kakao/kaffe, og klokken 16.00 er der musik gudstjeneste i Sankt Katharina kirke, hvor Kantoriet medvirker og synger sange der passer til dagen.

Vi indbyder dig og din familie til at komme til navneoplæsning i kapellet klokken 15.00, samt til gudstjeneste klokken 16.00 i Sankt Katharina kirke. Tak, om du vil give besked til andre i familien der kunne tænkes at medvirke.

Læs mere om Allehelgen på Folkekirken.dk