Læsegruppen af 2004

Torsdag den 13. juni klokken 15-16, vi mødes i konfirmandstuen.

Læsegruppen af 2004 læser Bogtyven af Markus Zusak

Historien om bogtyven foregår i Tyskland under anden verdenskrig. Hovedpersonen er den 9 årige pige, Liesel. Liesel og hendes lillebror er, ved bogens start, på vej til deres nye plejefamilie. Men lille broderen dør på turen, og Liesel og hendes mor står af toget for at få ham begravet. Det er ved broderens grav, at Liesel indleder sin karrierer som bogtyv. Hun snupper en bog, som graveren har tabt i sneen. Men Liesel kan ikke læse, så det er først senere at hun finder ud af at det er en "Håndbog for kirkegårdsgravere" hun har stjålet.

Nye medlemmer er hjertelig velkomne. Selv om man ikke har læst bogen, er man velkommen til at deltage og være med til at bestemme hvilke bøger, vi skal læse og debattere i 2019.

For yderligere information kan man kontakte Rie Sørensen på telefon 28 80 10 80 eller på e-mail rie@storeheddingekirke.dk

Nye medlemmer er velkomne.