Minikonfirmander

Vi starter op torsdag den 4. oktober, hvor vi henter børnene efter skole.

Efterfølgende dage er 25. oktober, 1. og 8. november klokken 14.00-15.30

Minikonfirmandundervisning er et tilbud til elever i tredje klasse, og det er frivilligt, om man vil deltage. Hensigten med undervisningen er, at minikonfirmanderne gennem leg og fortællinger bliver fortrolige med kristendom og de kirkelige handlinger.
Vær opmærksom på at det ikke et krav for at deltage i konfirmationsforberedelsen, som man får tilbudt i syvende klasse.

Børnene vil modtage en folder via skolen, hvor der er en tilmeldingsblanket der kan udfyldes og afleveres på kirkekontoret/postkassen, Kirketorvet 4.

Minikonfirmandgudstjeneste bliver søndag den 11. november klokken 10.30 til 12.00 i Sankt Katharina Kirke.

Hver mødegang vil der være et fast mønster, hvor vi først henter børnene i klassen, når de har fri, og stille og roligt sammen går over til kirken. I kirken indleder vi med en kort andagt, som indbefatter et par salmer, en Bibelfortælling og Fadervor. Dernæst går vi i konfirmandstuen, hvor der bliver lidt at spise og drikke.

Eftermiddagen afsluttes med en kreativ del, som kan være at folde papirsbåde, lave minibibel eller små får. Der bliver også tid til at komme rundt i kirken, op i tårnet og ud på kirkegården, og hver gang følger en god historie med. Den sidste gang øver vi på et lille skuespil, som minikonfirmanderne spiller ved søndagsgudstjenesten, der bliver et særligt arrangement for minikonfirmanderne og deres familier.

Intet er for svært, stort eller uoverkommeligt, for det hele baserer sig på leg, samtaler og spørgsmål om, hvad det store som sorg, glæde, kærlighed og barmhjertighed betyder for vores liv og samværet med hinanden.

Sognepræst Ingrid Nakagawa Salinas og undervisningsassistent Lise Søelund
Spørgsmål kan rettes til Lise på telefon: 26 25 61 70 eller på e-mail: filosof@lisesoelund.dk

Tidspunkt for undervisningens begyndelse annonceres på kirkens hjemmeside og i Stevnsbladet.