Minikonfirmander

Børnene vil modtage en folder via skolen, hvor der er en tilmeldingsblanket der kan udfyldes og afleveres på Kirkekontoret eller i postkassen, Kirketorvet 4.

Datoerne for efteråret 2020: torsdage d. 17/9 - 24/9 - 1/10 - 8/10 - 22/10 - 29/10

Vi starter op torsdag d. 17. september 2020, hvor børnene bliver hentet på skolen og vi er færdige kl. 15.

Jeg har planlagt et minikonfirmandforløb over 6 torsdage, hver gang 1½ time og med titlen

”På rejse med Jesus”

Minikonfirmanderne vil blive introduceret til kirken som et sted, hvor de kan finde ro og styrke i deres hverdag. Det handler ikke om at præstere og have travlt, men at få ro og fortællinger, og at mærke sig elsket af Gud og mennesker som den, man er.

Formålet er at give børnene kendskab til kristendommen via fortællingerne. Hver gang vil der være en bolle plus frugt, en bibelhistorie og en aktivitet.

Sognepræst Nikolaj Jesper Steen

Telefon 31 68 74 70, e-mail NJS@km.dk