Sankt Katharina Kirke får ny hjemmeside

www.sanktkatharinakirke.dk

STORE HEDDINGE: Menighedsrådet i Store Heddinge har igennem den seneste tid arbejdet med at sætte kirkens nye web-løsning op. Udover en flot hjemmeside og muligheden for snart at kunne tilbyde nyhedsbreve via mail med kirkens aktiviteter, er også hele kirkens interne planlægnings- og kalendersystem under revision.

”Vi håber med det nye system at få et effektivt værktøj, der kan støtte os i planlægningen og udførelsen af de daglige opgaver” fortæller Rie Sørensen, formand for menighedsrådet og fortsætter: ”Vi ønsker at give kirkens brugere og andre interesserede et let og overskueligt billede af vores kirke og de aktiviteter, vi kan tilbyde.”

Menighedsrådets målsætning er at fortælle om kirken på en mere tidssvarende måde for dermed at give sognets beboere mulighed for et godt indblik i kirkens liv. ”Som kirke ønsker vi at engagere flere og nye mennesker, og det uanset om man prioriterer gudstjenester, børne- og ungeaktiviteter, foredrag eller koncerter” siger Rie Sørensen.

Se kirkens nye hjemmeside på: www. sanktkatharinakirke.dk