Er der mening i menigheden?

Årets menighedsmøde finder sted onsdag den 30. oktober kl. 19-21

STORE HEDDINGE: Sankt Katharina Kirke indbyder til det lovpligtige årlige menighedsmøde.

”Lyder det en anelse tørt? Så kom og bidrag med ideer og indspark til kirkens liv og vækst!” lyder det fra Rie Sørensen, formand for menighedsrådet.

På mødet vil der blive redegjort for sognets økonomi, og menighedsrådet vil fortælle, hvad der optager rådet netop nu, og om aktiviteter og planer for det kommende år. Rie Sørensen tilføjer: ”Vi vil rigtig gerne lytte til og drøfte de ideer og tanker som sognets medlemmer måtte have til kirkens liv.”

Sankt Katharina Kirke har bestræbt sig på at gøre dette års menighedsmøde til en anderledes oplevelse, og på ”touren” gennem aftenens program vil der blive serveret lidt mundgodt…

Mødet er for alle sognets medlemmer.

Der begyndes i Kirkens Nordfløj kl. 19 og sluttes i konfirmandstuen kl. 21. Vel mødt!            mb