Kirkens præst

Kirkebogsførende sognepræst Ingrid Salinas
Mandag er fridag
Kontakt Kirkekontoret

Vi følger anbefalingerne frem til 10. maj 2020.
Kirken er åben for stilhed og bøn og med omtanke for hinanden.

Sognepræsten kan kontaktes, undtagen mandage, på telefon og e-mail. Kirkekontoret er lukket for personligt fremmøde.

Præstegården
Kirketorvet 7
4660 Store Heddinge

Send sikkert, personfølsomt og CPR nummer
Hvis du sender fra en sikker e-mail adresse, og du sender e-mail med personfølsomme data, som dåb, konfirmation, vielse og bisættelse, beder vi dig sende til denne e-mail storeheddinge.sogn@remove-this.km.dk eller til isa@km.dk

Sikker post - formularløsning
Har du ikke en sikker e-mail, kan du bruge vores "send sikker formular løsning".
Du logger ind på den sikre formular ved at bruge dit NemID. Når du er logget ind, kan du se dit navn og fødselsdato øverst på siden. I emnefeltet kan du fortælle modtageren, hvad din besked drejer sig om.

I tekstfeltet skriver du din besked. Vær opmærksom på, at teksten maksimalt kan fylde 2500 tegn. Hvis du har brug for at skrive mere end det, kan du vedhæfte din tekst nederst på siden i feltet "vedhæftede filer". Her kan du også vedhæfte flere filer, hvis du har behov for det.

Skriv også gerne dit telefonnummer, så modtageren lettere kan komme i kontakt med dig. Når du har udfyldt alle de oplysninger, du har behov for, kan du klikke på det blå felt i nederste højre hjørne. Her får du teksten til gennemsyn før afsendelse. Hvis du har behov for at ændre noget, kan du klikke på det grå felt "tilbage". Til sidst sender du din besked ved at klikke på det blå felt "send". Efter at beskeden er sendt er det muligt at printe den besked ud man har sendt.

Sognepræst Janni Persson
Bistandspræst for Store Heddinge Kirke